Ste za skupni projekt?

Skupaj bomo ustvarili projekt, ki vas bo popeljal na sam vrh.

 • Razrez spletnih strani

  Za vas izdelamo razrez spletne strani iz kateregakoli formata po W3C standardih, SEO optimiziran in brskalnikom prijazen.

 • Integracija s CMS sistemi

  Naša koda je odlično strukturirana in komentirana ter omogoča povezavo s katerimkoli CMS sistemom - Joomla, Magento, Wordpress …

 • Hitrejša spletna stran

  Spletno stran tehnično optimiziramo in jo naredimo brskalnikom prijazno, uporabniku pa omogočimo čimboljšo uporabniško izkušnjo.

Kaj vse lahko pridobite?

Pravijo, da ne obstajaš, če te ni na spletu. Vsekakor pa je danes potrebno na spletu tudi izstopati, ne samo obstajati.

 • Čista koda. Preprosta in čista koda.

 • Natančna koda. Vaš dizajn izdelamo na piksel natančno.

 • Delamo v rokih. Vedno smo točni.

 • Prilagodljiv dizajn. Brezhibna izkušnja na vsaki napravi.

 • Garantirano zadovoljstvo. Ne bomo končali, dokler ne boste zadovoljni.

 • Animacije. Animacij, kolikor vam srce poželi.

 • Testiranje, testiranje, … Na vsakem brskalniku in vsaki napravi.

 • Tudi mi smo oblikovalci. Res razumemo vaše potrebe.

Ker ljudje prej dojamejo elemente, ki se premikajo, lahko s pametno uporabo animacij na spletni strani močno izboljšamo uporabniško izkušnjo in preusmerimo njihovo pozornost na pomembne elemente na spletni strani, ki jih želimo izpostaviti.

Z uporabo css animacij lahko element spremenimo iz ene oblike v drugo, zgolj z uporabo css kode, brez Javascript-a ali Flash-a. Izdelava učinkovitih animacij je lahko zelo zamudna, zato se je dobro poslužiti nekaterih knjižnic in generatorjev za animacije.

Predstavljamo vam 5 orodij, ki omogočajo lažjo in hitrejšo izdelavo animacij:

Animate.css

Animate.css je ena manjših css knjižnic in ponuja set zanimivih animacij, podprtih na vseh brskalnikih. Animacije so razdeljen po sklopih glede na način premikanja, tako da je izbira lažja. CSS kodo lahko naložite iz Github-a in jo nato preprosto vključite v svoj html.

Animate.css

Animista.net

Animista je pravo igrišče za preizkušanje različnih animacij. Preko generatorja lahko testirate različne čase trajanja, zamikov, ponovitev, različne funkcije ... Izberite si različne animacije, nastavite njihove lastnosti in jih enostavno prenesite.

Animista

Hover.css

Knjižnica Hover.css zajema animacije za gumbe in druge UI elemente na vaši spletni strani. Zajema različne prehode, od 2D, do ozadja, ikon, robov, senc in drugih.

Hover.css

Magic Animations

Magic Animations je ena bolj zanimivih animacijskih knjižnic na voljo. Nekatere različice animacij so prav edinstvene za to knjižnico. Uporaba Magic Animations je ista kot pri Animate.css, kjer preprosto uvozite css datoteko.

Magic Animations

CSS Animate

CSS Animate je primeren za bolj kompleksne animacije. Z generatorjem lahko nastavite več korakov v animaciji in jih spreminjate kopico lastnosti.Uporabite lahko tudi nekatere že izdelane primere in jih prilagodite svojim potrebam.

CSS Animate

psd2html v številkah

Naša ekipa je vedno v iskanju novih znanj, idej in izzivov!